til top

START Firemannsbolig 81 m2

Selnes firemannsboliger er praktiske leiligheter i et moderne bygg med stram arkitektur. Skråtaket i stuen i andre etasjen bidrar til å skape en luftigromfølelse.
  • BRA 325,7 m²
  • BYA 225 m²
  • Soverom 3

Selnes 4-mannsbolig er en korsdelt bolig, med fire leiligheter á 81 m2. Det er fullt mulig å endre/tilpasse interiør og innvendige overflater om man ønsker det.

Leilighetene har en arealeffektiv planløsning med tre soverom. Der er en funksjonell gang med god plass til garderobe og lagring av ytterklær. Badet har plass til vaskemaskin og tørketrommel. Leilighetene har en praktisk egen innvendig bod på 3,6 m2.

Det er en åpen fin løsning med stue og kjøkken, med direkte utgang til uteplass. Leilighetene i andre etasje har egne balkonger og leilighetene i første har utgang rett til hage. Nærhet og lett tilgang til uterom er en kvalitet mange setter stor pris på og bidrar til å øke trivsel. 

Leilighetsbygget tilbyr boligtyper som treffer mange kundegrupper både med og uten barn.

Høyt under taket
Høyt under tak og bruken av store vinduer gir mye lys og en flott romfølelse i stue/kjøkkenløsningen

Gode løsninger gir gode boforhold

Godt lysinnslipp i alle oppholdsrom, som er bra for inneklima og helsefremmende. Det er gode funksjonelle materialer som er slitesterke og enkle i forhold til daglig renhold. Det er høy kvalitet på materialer fra velrennomerte leverandører.

Les mer om materialer og kvaliteter her

En av fordelene med de små boliger er at de i et miljøperspektiv gir lavere CO2 utslipp.

Firemannsboligen har en forventet byggetid på 3-6 måneder fra rammetillatelse er på plass.