til top

START Tomannsbolig 60m2 ett plan

Selnes START tomannsbolig på ett plan. Meget effektiv planløsning og godt egnet til ulike type beboere.
  • BRA 60m2 m²
  • Soverom 2
Fleksibel tomannsbolig for en familie eller enslig
To soverom, gang, bad og åpen stue og kjøkkenløsning. Meget effektiv planløsning som gir mye funksjonelle rom i boligen.

En plasseffektiv bolig for familien

Selnes START tomannsbolig er en effektiv bolig for en liten familie eller en enslig. Alle funksjoner ligger på samme plan og boenheten deler fint opp den sosiale og den mer private sonen. Boligen har en romslig gang og et bad med plass til vaskemaskin. 

Mastersoverommet er på hele 14 kvadrat, som gjør det romslig og gir plass til ekstra lagring. Et stort vindu på soverommet gjør det trivelig og lyst.

Stue og kjøkken er en åpen løsning og har plass til en liten spiseplass og en sosial sone. Herfra har man enkel tilgang til en sjarmerende uteplass med skjerming mot nabo, samt vær og vind. Dør med glass og store vindu slipper det viktige dagslyset inn. 

Kvalitet i materialer
Det er høy kvalitet på materialer fra velrennomerte leverandører. Det er gode funksjonelle materialer som er slitesterke og enkle i forhold til daglig renhold.

Bokvalitet og trivsel

Det er godt lysinnslipp i alle oppholdsrom, som er godt for inneklima og helse. Høy kvalitet på materialer fra velrennomerte leverandører.

Les mer om materialer og kvaliteter her

En av fordelene med de små boliger er at de i et miljøperspektiv gir lavere CO2 utslipp.

Dette er en boligtype som passer for enslige eller en liten familie med barn.

Byggetiden er fra 3-6 måneder fra igangsettelsestillatelsen er på plass.