til top

Selnes 8-mannsbolig

Selnes tomannsbolig er romslig og meget funksjonell. Boligene kan også plasseres som rekkehus.
  • BRA 372,1 m²
  • BYA 276 m²
  • Soverom 1-2
Skjermede uterom for hver leilighet
Boligene har egne skjermede uteplasser. Leilighetene i andre etasje har utgang til balkong. Leilighetene i første etasje har utgang til hage. Nærhet og tilgjengelighet til uterom er med på å øke bokvaliteten til beboerne.

Variasjon i boligstørrelse

Den plasseffektive 8-mannsboligen er en perfekt bolig for utleiemarkedet Leilighetene har god variasjon i boligstørrelse noe som gir muligheter for familier i ulike størrelser. Variasjonen i boligtyper i 8-mannsboligen gjør at boligene egner seg godt for ulike aldersgrupper og familiesammensetninger.

Boligene kan skape varierte uttrykk ved bruk at ulike farger på kledning eller detaljer.

Man har den største leiligheten på 60 m2 og et mindre alternativ på 32 m2.

 

Kvalitet i materialer
Det er høy kvalitet på materialer fra velrennomerte leverandører. Det er gode funksjonelle materialer som er slitesterke og enkle i forhold til daglig renhold.

Leiligheter med god arealutnyttelse

De minste leilighetene har en størrelse på 32 m2. Leiligheten har et godt utnyttet areal med et soverom, en gang med plass til garderobe, en kjøkkenseksjon i en åpen kjøkken og stue løsning. Leiligheten har utgang til uterom fra stuen. Leiligheten er en god bolig for én, mulig to personer.

Leilighetene på 60m2 inneholder to soverom, en romslig gang og baderom. Boligene har en åpen stue og kjøkkenløsning med direkte utgang til uterom. Leilighetene i andre etasje har en praktisk balkong. Leilighetene i første etasje har direkte tilgang til hage fra stue og kjøkken. Denne leiligheten egner seg for en liten familie.

8-mannsboligen gir en god tomteutnyttelse som legger til rette for en effektiv og lønnsom bruk av tomten.